Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Piratul Barba Incalcita
  1. Categorie: Literatura pentru copii, Carti Premii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Traducator: Andreea Popescu
  4. Editura: Aramis
  5. ISBN: 978-606-009-063-2
  6. An aparitie: 2018
  7. Nr. pagini: 142
  8. Format: 135x205
  9. Cod: A1544
  10. Răsfoiește

22,74Lei

Beneficiezi de 35% reducere

34,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Piratul Barba Incalcita

Ei, bine... Chiar cel mai rău pirat din lume?

Gătește brioșe cu cremă. Îi este o frică de moarte de pești. S-a rătăcit navigând cu corabia pe mare. Propriul său papagal l-a părăsit, zburând pe-aiurea. L-a înlocuit cu o găină. Confundă stâncile cu delfinii. Ceilalți pirați nu-i permit să se apropie de corăbiile lor. Nu poate merge pe scândură, nu se cațără pe frânghie dar a participat la întrecerea Piratul Anului alături de cei mai cumpliți bandiți ai mărilor și, ei bine...

Dacă vreți să aflați cum s-a terminat confruntarea cu gigantul kraken, cine a găsit cea mai mare comoară scufundată din toate timpurile, de ce o găină ajunge să sufle flăcări întocmai ca un dragon, dacă doriți să râdeți copios citind nemaipomenitele întâmplări piraterești și să vă amuzați cu ilustrațiile nostime, dați o șansă Piratului Barbă Încâlcită, cel mai rău pirat din lume! În doar câteva pagini de carte, editura Aramis vă promite cea mai grozavă distracție pe care v-o puteți imagina.

Savvy?


Amy Sparkes este o autoare de mare success international și a fost pe lista scurtă la numeroase premii, inclusive la Roald Dahl Funny Prize.

Ben Cort a realizat inlustrația cărții de success Aliens Love Underpants. Lucrările lui au fost publicate în întreaga lume.

 

Amy Sparkes este o autoare de mare success international și a fost pe lista scurtă la numeroase premii, inclusive la Roald Dahl Funny Prize.

Ben Cort a realizat inlustrația cărții de success Aliens Love Underpants. Lucrările lui au fost publicate în întreaga lume.

  

5.00

Rating general al produsului
Piratul Barba Incalcita

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Dacă ai citit Piratul Barba Incalcita, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !

Super incantata

Nane Maria - 11 Iun 2020

Astăzi a venit coletul cu cărți și piciu deja a devorat povestea piratului. A ras cu lacrimi. Este prima dată când se amuza atât de tare de o carte. În plus aspectul, grafica, scris-o sunt de excepție. Voi mai comanda cu siguranta.