Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Hotelul "N-aveti ce vedea aici". Yeti ca inca n-ati vazut nimic!
  1. Categorie: Literatura pentru copii, Carti Premii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Traducator: Andrei Covaciu
  4. Editura: Aramis
  5. ISBN: 978-606-009-185-1
  6. An aparitie: 2020
  7. Nr. pagini: 240
  8. Format: 14x21
  9. Cod: A1689
  10. Răsfoiește

25,99Lei

Beneficiezi de 35% reducere

39,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

După ce a salvat hotelul de nefasta prezenţă a unui prinţ spiriduş, Frankie Banister şi oaspeţii hotelului N-aveţi ce vedea aici aşteaptă cu nerăbdare să se bucure de sărbătoarea estivală a TROGMANAYULUI!
Doar că, în momentul în care o furtună de zăpadă dă năvală (aducând cu ea o familie de yeti) şi după ce o serie de oaspeţi misterioşi îşi fac apariţia, ceva sinistru pare să pună stăpânire pe hotel. Sărbătoarea devine ultima preocupare a celor cazaţi acolo.

Steven Buttler este un multipremiat scriitor pentru copii – dar şi actor şi gazdă a emisiunii „World Book Dayʼs The Biggest Book Show On Earth“. Atunci când nu omoară tastatura unui laptop, când nu face piruete pe vreo scenă şi când nu declamă replici pline de dramatism pe coloana sonoră a vreunui film, Steven îşi petrece timpul încercând să zărească scâincaieţi prin grădină şi să prindă pişcăprafi în borcan. Așa găsește surse de inspirație pentru spumoasele sale cărți de aventuri, unele nominalizate pentru Premiul Amuzant Roald Dahl.
Dacă ai citit Hotelul "N-aveti ce vedea aici". Yeti ca inca n-ati vazut nimic!, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !