Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Shai si Emmie joaca intr-un musical!
 1. Categorie: Literatura pentru copii
 2. Tip coperta: cartonata
 3. Traducator: Teodora Tomes-Zaharia
 4. Editura: Aramis
 5. Colectie: Shai si Emmie
 6. ISBN: 978-606-009-028-1
 7. An aparitie: 2018
 8. Nr. pagini: 122
 9. Format: 155x210
 10. Cod: A1515
 11. Răsfoiește

14,99Lei

Beneficiezi de 40% reducere

24,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Când Shai Williams, cea mai bună elevă din clasa a treia la actorie, pierde rolul principal din celebrul musical de la sfârșitul anului totul se duce de râpă. Și, colac peste pupăză, Shai primește sarcina de a o ajuta să-și intre mai bine în pielea personajului pe cea care i-a furat rolul – noua lor colegă.

Acesta este sfârșitul lumii lui Shai. Mai ales că treaba asta cu ajutatul noii venite nu e un lucru foarte ușor. Crezi că e ușor să-i dai lecții de actorie unei fete care tocmai s-a întors de la Hollywood?


Intră și tu în lumina reflectoarelor și descoperă cum răbdarea și dăruirea pot schimba un simplu rol într-un spectacol de prietenie.

_____________
Shai și Emmie joacă într-un musical! este prima carte a lui Quvenzhané Wallis, o actriță nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul ei din filmul de debut, Tărâmul viselor. La scurtă vreme după această nominalizare, tânăra actriță a primit Globul de Aur pentru interpretarea din filmul Annie. A jucat în mai multe filme, printre care 12 ani de sclavie, Profetul, Totul despre tata. Locuiește împreună cu familia ei în Louisiana.


Nancy Ohlin a scris peste o sută de cărți pentru copii, adolescenți și adulți. Locuiește în Ithaca, New York, împreună cu familia (care este formată dintr-un profesor, un student la Școala Juilliard, un viitor veterinar-supererou-scriitor și o mulțime de animale de companie).
Înainte de a pleca la Institutul Pratt din New York, unde a obținut un certificat de maestru în ilustrație, Sharee Miller a crescut pe insula Saint Thomas. Deși a rămas în New York, în ilustrațiile ei încă se văd influențele cromatice ale insulei unde a copilărit.

Dacă ai citit Shai si Emmie joaca intr-un musical!, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !