Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Calatoriile magice ale Biancai
  1. Categorie: Literatura pentru copii, Carti Premii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Editura: Aramis
  4. ISBN: 978-606-009-078-6
  5. An aparitie: 2018
  6. Nr. pagini: 208
  7. Format: 145x215
  8. Cod: A1555
  9. Răsfoiește

22,74Lei

Beneficiezi de 35% reducere

34,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

        Ce carte poate fi mai aproape de  cugetul  și spiritul unui școlar decât una  al cărei univers este chiar școala ?

              Aventura Biancăi și a prietenilor săi începe chiar în sala de clasă, de unde, cu ajutorul magicului glob geografic , aceștia întreprind o călătorie spectaculoasă, în ora de geografie.

             Cei patru prieteni, Bianca, Nicolas, Cristian și Cora  intră în vârtejul unor peripeții uimitoare, care încep cu popasul  la Ecuator ,  apoi la Polul Sud. Dacă aici au parte de experiențe  miraculoase – obiectivul lecției de geografie  este, bunăoară,  orientarea pe hartă, în jungla  amazoniană, sau fotografia făcută alături de  pinguini -,  în următoarele călătorii, nota fantastică este sporită de confruntările cu agasanta trupă Țupasonus, trupa directorului școlii. Dorind să intre în posesia  fabulosului glob geografic și să-l folosească în scopuri  mai puțin măgulitoare pentru sine, directorul îi urmărește  pe cei patru  în călătoriile din Egipt, de la Paris, de la Londra și nu în ultimul rând, din munții României.

           Cele două tabere rivale ajung să se înfrunte în cele mai surprinzătoare  locuri – în subsolul unei piramide, pe o scară de incendiu  și într-un magazin de lux din Paris, pe coridoarele vestitului British Museum, pe vârful Omu.

Cartea menține viu interesul cititorului-elev, care-și vede îndeplinită cel puțin una dintre dorințele nespuse, dar simțite:  ora (de geografie)  nu mai este plictisitoare, ci devine fabuloasă; conflictele dintre adulți sunt pe același plan cu cele ale copiilor și toate pot fi soluționate într-un mod naiv, dar onest și durabil.

Dacă ai citit Calatoriile magice ale Biancai, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !