Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Fetita-cu-bujori-in-obrajori-si-fluturi-in-par
  1. Categorie: Literatura pentru copii, Noutati
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Editura: Aramis
  4. ISBN: 978-606-009-327-5
  5. An aparitie: 2020
  6. Nr. pagini: 24
  7. Format: 20.5x25
  8. Cod: A1758
  9. Răsfoiește

20,00Lei

Beneficiezi de 20% reducere

25,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!

O poveste fascinanta, aproape ca o calatoria initiatica, scrisa pe gustul citiorilor maturi si pe intelesul cititorilor mici.

Puritatea, spiritul tanar, Suflul Divin se intretes creionand universul unei lumi a copilariei intr-un text de o limpezime proprie izvoarelor si doar arareori scriiturii.


Fetita-cu-bujori-in-obrajori-fluturi-in-par se marturiseste pe sine, spunand: Eu construiesc bărci pentru că viața înseamnă călătorie în necunoscut, îmi place să simt vântul în plete în timp ce mă las dus de valuri. Nu știi unde poţi ajunge, însă barca te poartă acolo unde sufletul tău știe ca trebuie să ajungi pentru a te găsi pe tine însuţi şi să te refaci după oboseală. Așa că, nu porniți cu gândul, ci cu sufletul în căutarea înțelepciunii şi sensului. Tot ce la suprafață pare într-un fel, în adâncime este altfel. Când palmele au obosit și tălpile nu mai ştiu încotro, atunci deschide-ți inima să-ţi urmezi calea către miez

O carte ca un zbor spre inalturi cu aripile deschise intr-o lume plină de nuanțe calde și golită de umbre in care umanul si arborele poarta conversatii firesti, calatoresc si isi descopera sufletele ingemanate.
Dacă ai citit Fetita-cu-bujori-in-obrajori-si-fluturi-in-par, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !