Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Wilf, eroul infricat
 1. Categorie: Literatura pentru copii, Carti Premii
 2. Tip coperta: cartonata
 3. Traducator: Cătălin Georgescu
 4. Editura: Aramis
 5. Colectie: Superaventuri
 6. ISBN: 978-606-009-081-6
 7. An aparitie: 2018
 8. Nr. pagini: 192
 9. Format: 145X215
 10. Cod: A1563
 11. Răsfoiește

25,99Lei

Beneficiezi de 35% reducere

39,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Wilf este un băiat mărunțel ca mine sau ca tine. Un băiețel care are o minte plină de idei (ca un stup plin cu albine care își fac bagajul pentru a pleca în  vacanță) și un suflet mare cât toată lumea (chestia aia imensă și rotundă pe care stai acum).

Din păcate, el are și o listă plină cu lucruri de care îi e frică (animale împăiate, goange târâtoare cu milioane de piciorușe, goange târâtoare care au tot felul de antene mișcătoare în loc de ochi, monștri marini, untul de arahide care i se lipește pe cerul gurii, peruci, patine cu rotile, molii, lifturi, câini care îl aruncă pe fereastră afară în timp ce doarme, mustăți răsucite, pulovere de tip Polo, zgomote puternice, vikingi)... Asta îl face să fie înfricat. Erou a devenit când a salvat lumea de la pieire. Da, da, Wilf a făcut asta! Și-a înfruntat fricile și l-a învins pe cel mai diabolic om din lume. Serios, tu ai putea face asta?


Noua colecție Superaventuri vă propune povestea lui Wilf, un băiețel trecut de vârsta fricilor și a fobiilor, dar pe care îl întâlnim în într-o perioadă în care este îngenunchiat de ele. Însă dacă ajungi să-l cunoști, realizezi că Wilf nu e chiar Wolf (n. red. Lup) încă, însă faptele de care dă dovadă îl vor înfățișa ca pe un copil normal, timid, ce-i drept, însă un erou până la capăt, un exemplu pentru toți copiii.

Dacă ai citit Wilf, eroul infricat, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !