Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet "Cea mai (ne)plictisitoare scoala  din lume"
  1. Categorie: Pachete
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Traducator: Laura Udrea
  4. Editura: Aramis
  5. An aparitie: 2020
  6. Nr. pagini: 240+240+224
  7. Format: 140x210

89,98Lei

Beneficiezi de 50% reducere

179,96Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Comenzi telefonice: 0740 223 223
  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!

Aceste cărți oferă toate ingredientele necesare unei zile reușite: aventură, suspans, voie bună și, nu în ultimul rând, distracție pe săturate.


1. În excursie cu clasa

 În sfârșit, ceva se întâmplă în școala în care totul e monoton – inspectorul Rasputin Rumpus trimite toată clasa într-o excursie. Însă de ce profesoara Penne are în geanta de călătorie bombe urât mirositoare? Max, Frieda și colegii lor sunt aruncați într-o aventură care îi va trezi din amorțeală!

 

2. Clasa secretă 

Max a intrat din nou în bucluc și acum întreaga clasă trebuie să plătească pentru asta. Iar cum detenția se prelungește până târziu după orele de curs, noaptea îi prinde în școală. Crezi că e plictisitor? Lucrurile se schimbă repede, pentru că Max și Frieda află despre existența unei clase secrete ascunse undeva pe coridoarele școlii.

 

3. Răpirea profesoarei

Profesoara lui Max a fost răpită! Iar dacă vrei o veste și mai rea, iat-o: directorul Schnittlich, coșmarul tuturor elevilor, îi va ține acesteia locul! Frieda și Max au o singură șansă ca să scape de director: să-și găsească cât mai repede profesoara!

 

4. Cursa dovezilor
Crezi că școala ta e plictisitoare?
Atunci sigur nu ai cunoscut-o pe a lui Max: colegii lui sunt plictisiți de moarte, au peste 777 de reguli de urmat și opt ore de matematică pe zi.
TICK! TACK!
În douăzeci și patru de ore, directorul Schnittlich va anunța mediile de final de an! Din păcate, acestea sunt jalnice din dorința lui și nimeni nu are voie să facă nimic pentru a salva situația. Asta sună ca o nouă misiune pentru Max și Frieda. Începe o cursă împotriva timpului... o cursă a dovezilor împotriva directorului Schnittlich.



























Dacă ai citit Pachet "Cea mai (ne)plictisitoare scoala din lume", postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !