Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet1 - Colectia "Povesti cu suflet"
  1. Categorie: Pachete, Povesti
  2. Tip coperta: capsata
  3. Traducator: Aurelia Ulici
  4. Editura: Aramis
  5. Colectie: Povesti cu suflet
  6. An aparitie: 2019
  7. Nr. pagini: 36/volum

61,16Lei

Beneficiezi de 40% reducere

101,94Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Comenzi telefonice: 0740 223 223
  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!

Colecția Povești cu suflet conține povești emoționante și pline de învățăminte.


Un dragon pe nume Ou – cu un nume total deosebit de frații și părinții lui – adevărate modele în lumea dragonilor –, Ou învață că a fi diferit te face unic și că fiecare are cel puțin o calitate care îi dă valoare.

Acasă este acolo unde există tot ce iubești – chiar dacă nu aparții în mod natural unui loc, prietenii te pot ajuta să îl transformi într-o adevărată casă.

Ce mă face să mă simt fericit? – povestea micuței Panda este o dovadă a modului în care unele acțiuni nejustificate ale oamenilor au afectat drăgălașa specie de urși; fericirea este importantă și în lumea animalelor!

Ce mă face să mă simt trist? – povestea micului Urs Polar este despre tristețea provocată de actele iresponsabile ale oamenilor, care au condus la deteriorarea mediului de viață al urșilor polari.

Ce mă face să mă sperii? – temerile sunt firești dar, cu ajutorul celor dragi, pot fi depășite; aceasta este lecția pe care o primim de la micul Leopard.

Ce mă face să mă simt curajos? – de curaj dă dovadă micuța Țestoasă atunci când parcurge lungul drum de la oul din care a ieșit până la frumoșii ani ai bătrâneții.









































Dacă ai citit Pachet1 - Colectia "Povesti cu suflet", postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !