Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet 2 - Colectia "Povesti cu suflet"
  1. Categorie: Pachete, Povesti
  2. Traducator: Cora Radulian
  3. Editura: Aramis
  4. Colectie: Povesti cu suflet
  5. Nr. pagini: 32+32+32+36+36
  6. Format: 22.5x27

59,97Lei

Beneficiezi de 40% reducere

99,95Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Comenzi telefonice: 0740 223 223
  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!

Cărțile pentru copii trebuie să aibă un sens, o morală, pe care copilul să le păstreze tot timpul în inima lui. Îți oferim o selecție de Povești cu Suflet, fiecare punând în lumină ceva esențial: dragostea pentru povești, curajul de a fi diferit, de a-ți susține părerea, toleranța, contribuirea la salvarea speciilor pe cale de dispariție.

Poartă-ți copilul din poveste în poveste! În fiecare moment poate învăța din tot ce este bun, amuzându-se în același timp.

Ce harababură!
Micuța Lucia este bucuroasă fiindcă de ziua ei a primit o carte minunată de povești, însă Sforăilă, câinele ei, nu suferă poveștile, așa că se pune pe treabă și rupe enervanta carte într-o mie de bucăți. Perosnajele se amestecă și trec dintr-o poveste în alta. Ce harababură! Cum se va termina totul? Vei descoperi citind cartea!

O noapte de speriat
La fel ca în fiecare seară la lăsarea întunericului, tata-Şoarec, mama-Șoarec și cei doi copii ai lor se pregătesc să meargă la cumpărături. Sunteţi gata? Tata-Şoarec deschide uşa… Dar, vai! Casa lor e sub pat… iar deasupra este un monstru! Nu l-au văzut niciodată, dar precis este înspăimântător. Cum se va încheia oare această aventură? Citește cartea și vei descoperi!

Școala de lupi
E timpul ca Lupușor să meargă la şcoală, iar părinţii lui sunt extrem de încântaţi că fiul lor va învăţa să urle la Lună, să se bată şi să mănânce ca un porc… la fel ca toţi ceilalţi pui de lup. Dar micuțul lup visează să meargă la o cu totul altfel de şcoală... Însoțește-l pe Lupușor în aventura vieții lui!

Chloe și captatorul de comete
Chloe nu-şi dădea seama ce era mai supărător. Faptul că o forţau să plece sau gândul că va trebui să-l abandoneze pe D4, prietenul ei, pe acea planetă? Ce faci atunci când cei mari nu te ascultă? Faci ceea ce face un om de ştiinţă! Pui la punct un plan, faci imposibilul… şi pleci la o vânătoare de comete!

Peruș Air și pangolinul în pericol
O familie poate fi diferită, poate chiar într-un mod excepţional! În ce-i priveşte pe Poppy şi Pip Peruş, nu este ceva neobişnuit ca mama lor să sară într-un elicopter ca să ducă undeva în lume un pangolin pentru a-l salva. Nici ca ei să facă același lucru pentru puiul de pangolin. Știai că o mulţime de oameni muncesc din greu ca să protejeze şi să salveze multe dintre animalele remarcabile cu care împărţim planeta?

Dacă ai citit Pachet 2 - Colectia "Povesti cu suflet", postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !