Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Agent secret din intamplare
  1. Categorie: Literatura pentru copii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Traducator: Aurelia Ulici
  4. Editura: Aramis
  5. ISBN: 978-606-009-170-7
  6. An aparitie: 2019
  7. Nr. pagini: 240
  8. Format: 130x200
  9. Cod: A1620
  10. Răsfoiește

24,50Lei

Beneficiezi de 30% reducere

35,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

(CONFIDENȚIAL)
KEVIN era genul de puștan care încerca să alunece pe un fir de sârmă de-a lungul unei clădiri și care sfârșea prin a cădea cu capul înainte într-o fântână, cu fundul la vedere, așa că vă puteți imagina ce s-a întâmplat când i s-a permis să aibă acces la incredibilele gadgeturi de spion pe care le-ar fi folosit James Bond?
Cu toate astea, Kevin a avut șansa să ne salveze de un criminal diabolic. A fost cea mai periculoasă, mai îndrăzneaţă misiune din istoria Serviciilor Secrete, dar și cea mai mare gafă a acestora.
Acest document oficial dezvăluie întreaga poveste a misiunii decisive și extraordinar de amuzante a lui Kevin.

(STRICT SECRET – DIN PARTEA DEPARTAMENTULUI STRICT SECRET AL GUVERNULUI )
Dacă citeşti aceste lucruri, înseamnă că ai căpătat acces la unul dintre cele mai prost păstrate secrete din istoria Serviciilor Secrete.
Înainte de a merge mai departe, trebuie să verifici foarte atent dacă nu trage cineva cu ochiul pe ascuns – haide, fă-o acum!
Anul acesta, Serviciile Secrete au făcut o mare încurcătură, au confundat un băiat de 13 ani, pe nume Kevin, cu un agent secret (știu, e prea mult pentru o agenție de „intelligence”)!
Înainte de a deveni scriitor și ilustrator, Tom și-a petrecut nouă ani din viață ca realizator de caricaturi politice pentru The Western Morning News, creând glume stupide despre politicieni și mai stupizi. Apoi, în 2004, Tom ia pana ca să ilustreze și să-și scrie propriile cărți. De atunci, a scris și a făcut ilustrație de carte și a lucrat la emisiuni de desene animate pentru Disney și Cartoon Network.
Dacă ai citit Agent secret din intamplare, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !