Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 293


Istorie. Manual pentru cls a VII-a
  1. Categorie: Manuale scolare dupa clase, Manuale scolare dupa materii
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-009-224-7
  4. An aparitie: 2019
  5. Nr. pagini: 112

0,00Lei

Stoc epuizat

IN CURS DE APARITIE

Varianta digitala poate fi consultata AICI!


Planificarea calendaristica poate fi descarcata de AICI!

____________________

Manualul de Istorie pentru clasa a VII-a, autori Gheorghe Florin Ghețău și Olenca Georgiana Ghețău, are o structură inedită și modernă, care permite atingerea cu ușurință a finalităților pe care și le propune disciplina Istorie pentru învățământul gimnazial.

Parcurgerea materiei asigură formarea competențelor prevăzute în programa școlară, iar consolidarea conținuturilor se face prin aplicații ordonate gradual (de la nivelul simplu al memorării unor date importante la cel al analizei contextelor istorice în care s-au petrecut anumite evenimente).

Manualul acoperă toate aspectele programei şi oferă multiple posibilităţi de folosire a sa în lucrul efectiv de la clasă. Prin textele, imaginile și sarcinile de lucru propuse, cele patru unități de învățare se circumscriu conținuturilor prevăzute în programa școlară.

Manualul îmbină metodele clasice de predare/învățare/evaluare cu cele moderne, fiind adecvat nevoilor oricărui tip de clasă, indiferent de nivelul elevilor și de resursele disponibile la nivelul unității de învățământ și încurajează interacțiunea dintre elevi, și dintre elevi și profesor.

Varianta digitală a manualului reprezintă o componentă esențială în realizarea finalităților propuse de programa școlară.


Dacă ai citit Istorie. Manual pentru cls a VII-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !