Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Evaluare nationala 2020. Limba romana - fise de antrenament
  1. Categorie: Auxiliare scolare
  2. Editura: Aramis
  3. An aparitie: 2020
  4. Format: pdf
  5. Răsfoiește

0,00Lei

Stoc epuizat

PRODUS DESCARCABIL GRATUIT

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!

Materialul se adresează elevilor clasei a VIII‑a care, în această perioadă, se pregătesc intens pentru a susține proba de Limba și literatura română, din cadrul Evaluării Naționale 2020.

Fișele de antrenament propuse sunt în concordanțăcu programa adaptată pentru examenul din anul școlar curent, acoperindcompetențele și conținuturile asociate acestora. Acestea vin în întâmpinarea dificultăților cu care elevii se confruntă acum, înaintea examenelor, oferind un minimum necesar antrenării, pe care cu toții și‑o doresc.

Fișele conțin sarcini de lucru de dificultate medie, acestea putând fi parcurse de către toți elevii, atât sub îndrumarea profesorului, cât și individual, dat fiind că sunt însoțite de răspunsuri și sugestii de rezolvare. Acestea din urmă sunt utile inclusiv părinților care doresc să‑și ajute copiii în vederea examenelor.

Dacă ai citit Evaluare nationala 2020. Limba romana - fise de antrenament, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !