Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Matematica si explorarea mediului. Caiet cls a II-a
  1. Categorie: Auxiliare avizate MEN, Caiete scolare, Auxiliare scolare
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-009-084-7
  4. An aparitie: 2018
  5. Nr. pagini: 112
  6. Format: 205x280
  7. Cod: A1540
  8. Răsfoiește

14,99Lei

Beneficiezi de 25% reducere

19,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

          Caietul oferă o perspectivă unitară asupra conţinuturilor prevăzute în curriculum, facilitând aplicarea cunoştinţelor în diferite situaţii de viaţă și  completând  firesc activitățile propuse în manualul de Matematică și explorarea mediului, semnat de aceiași autori.

                Lucrarea propune o abordare  a învăţării care să permită elevului să-şi valorifice experienţa de viaţă prin rezolvarea de probleme simple. Situațiile de învățare completează ceea ce elevul a dobândit în clasa I , urmărind construirea concentrică a  competenţelor ciclului de achiziţii fundamentale, prin gruparea conţinuturilor de matematică şi explorarea mediului în jurul unor teme care stârnesc interesul. 

               Sarcinile didactice presupun observare, analiză atentă, investigarea căilor de  rezolvare, predicţie asupra rezultatelor, toate acestea  constituindu-se în etape ale  jocului didactic, atât de necesar şi la clasa a II-a.

              Prin abodarea integrată a conţinuturilor programei şcolare, prin ancorarea sarcinilor didactice în realitatea imediată şi prin  folosirea elementelor de joc  , caietul oferă elevului  instrumente de lucru utile pentru formarea competenţelor necesare în ciclul şcolar următor şi în studiul celorlalte discipline. 

Dacă ai citit Matematica si explorarea mediului. Caiet cls a II-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !