Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Circus Galacticus
  1. Categorie: Literatura pentru copii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Traducator: Anca Ciupa
  4. Editura: Aramis
  5. ISBN: 978-606-009-178-3
  6. An aparitie: 2019
  7. Nr. pagini: 256
  8. Format: 14.5x21
  9. Cod: A1659
  10. Răsfoiește

21,00Lei

Beneficiezi de 40% reducere

35,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Un nebun cu o mască de gaze argintie tocmai a intrat pe nepusă masă în dormitorul meu şi m-a atacat cu sclipirile de fulger albastru din palme! Dacă nu ar fi fost o crosă de hochei rătăcită într-un colţ al camerei cred că o luam razna.

Trix, o adolescentă orfană, este privită de cei mai mulți ca un simplu caz social și destinul o poartă într-un internat de lux. În timp ce ea visează să-și schimbe viața și să îi facă mândri pe părinții ei, cei din jur îi spun că nu va reuși niciodată asta. Dar iată că viaţa ei e pe punctul să se schimbe odată pentru totdeauna. Circul Galactic a sosit în oraş, cu numere uimitoare, încântătoare şi înfricoşătoare, iar magicul, enigmaticul și tânărul Maestru, conducătorul lui, îi oferă fetei şansa de a i se alătura.

Curând, Trix descoperă un întreg univers plin de duşmani de moarte şi posibili prieteni, fără a mai menţiona lipitorile, artefactele extratereştrilor antici şi desertul exploziv cu ciocolată. Iar ea ar putea dezvălui secretele trecutului ei – dacă va reuși să supravieţuiască suficient de mult.


„O carte care aminteşte de fantezia, ştiinţa şi ficţiunea din capodopere ale genului precum Doctor Who, Ghidul călătorului galactic şi Harry Potter. O carte care atinge stelele şi te poartă într-o călătorie palpitantă”.
Dacă ai citit Circus Galacticus, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !