Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


 Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a V-a
  1. Categorie: Auxiliare avizate MEN, Caiete scolare, Auxiliare scolare, Oferta scolara 2020
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-706-633-3
  4. An aparitie: 2017
  5. Nr. pagini: 160
  6. Format: 260x205
  7. Cod: A1443
  8. Răsfoiește

16,50Lei

Beneficiezi de 25% reducere

22,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Aprobat MEN 

Întâietatea disciplinei Limba și literatura română este asigurată, în primul rând, de importanța cunoașterii limbii (inclusiv prin intermediul literaturii) pentru viața de zi cu zi – socială, profesională, culturală.

Acesta este fundamentul abordării caietului elevului de către autorii manualului de Limba și literatura română pentru clasa a V-a, Mariana Norel și Petru Bucurenciu. Rezultatul – un auxiliar structurat pe aceleași unități de învățare ca manualul, cu secvențe de activitate complementare celor din manual. Textele (din manual sau similare acestora din punctul de vedere al temelor abordate) sunt însoțite de aplicații care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competențelor dobândite într-un mod atractiv, interactiv și interdisciplinar. 

Periplul prin diferite genuri literare, prin literatura română sau universală, clasică sau contemporană, oferă căi inedite de pătrundere în tainele limbii, stimulând dorința și interesul elevilor pentru lectură.
Concluzia – caietul de Limba și literatura română este mai mult decât un auxiliar al manualului. Este un instrument util la clasă atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.

Dacă ai citit Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a V-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !