Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Limba romana. Ortografie si punctuatie- teorie si exercitii
  1. Categorie: Auxiliare avizate MEN, Auxiliare scolare, Oferta scolara 2020
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-009-034-2
  4. An aparitie: 2018
  5. Nr. pagini: 128
  6. Format: 235x165
  7. Cod: A1521
  8. Răsfoiește

10,49Lei

Beneficiezi de 25% reducere

13,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!
APROBAT OMEN nr.3530/04.04.2018

Lucrarea de faţă se adresează în primul rând elevilor, pentru sprijinirea realizării temelor de acasă, dar şi profesorilor de limba şi literatura română, în realizarea activităţilor la clasă. Ea are la bază programa şcolară a disciplinei Limba şi literatura română şi face accesibil procesul de învăţare, prin structurarea materiei în diverse unităţi, plecând de la noţiuni de fonetică, continuând cu noţiuni de lexic, de ortografie şi punctuaţie şi finalizând cu noţiuni de morfologie. Pentru a face transparente ţintele urmărite în fiecare unitate (atât pentru profesori, cât şi pentru elevi, dar şi pentru părinţii acestora), s-au exemplificat noţiunile teoretice, urmate apoi de exerciţii, care îşi găsesc rezolvarea la finalul volumului, precum şi de bareme de corec¬tare şi notare, utile chiar şi în autoevaluare.
Textele propuse în cadrul exerciţiilor aparţin literaturii române, atât în exerciţii, cât şi în testele de evaluare. Noţiunile din domeniul limbii române sunt actualizate conform DOOM2 şi Gramaticii limbii române, lucrări apărute sub egida Academiei Române. Materialul este util atât elevilor, care sunt provocaţi să lucreze pentru a-şi forma competenţe specifice domeniului, dar şi valori şi atitudini, cât şi pro¬fesorilor, cărora le oferă sugestii de realizare a activităţilor de învăţare, şi mai ales părinţilor, cărora le arată în mod transparent sensul spre care se îndreaptă achiziţiile elevilor şi progresul pe care îl fac elevii în învăţare.
Prof. univ. dr. Elena Lucia MARA

Dacă ai citit Limba romana. Ortografie si punctuatie- teorie si exercitii, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !