Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Comunicare in lb. romana. Caietul elevului cls.I
  1. Categorie: Auxiliare avizate MEN, Caiete scolare, Auxiliare scolare
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-009-086-1
  4. An aparitie: 2018
  5. Editie: a II-a
  6. Nr. pagini: 128
  7. Format: 205x280
  8. Cod: A1539
  9. Răsfoiește

34,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Caietul de lucru pune la dispoziția elevilor clasei I o abordare a învățării care stimulează interacțiunea verbală, asigurând premisele constituirii unui sprijin real în situaţiile de comunicare la clasă, dar şi în afara acesteia. Elaborată în conformitate cu prevederile programei şcolare în vigoare, lucrarea are la bază modelul comunicativ-funcţional, axat pe comunicare ca domeniu complex ce înglobează procesul de receptare a mesajului oral şi scris, precum şi cel de exprimare orală şi scrisă.

Caietul este structurat în unităţi tematice, specifice universului referenţial al copilului;  se  promovează astfel învăţarea în context, valorificarea experienţei specifice vârstei și accentuarea   dimensiunilor afectiv-atitudinale şi acţionale ale formării personalităţii elevilor.

Lucrarea facilitează realizarea de conexiuni cu celelalte discipline, diversitatea activităţilor/situaţiilor de învăţare contribuind la dobândirea competenţelor specifice prevăzute de programa şcolară în vigoare. Sugestiile metodologice au rolul de a sprijini demersul didactic desfăşurat la clasă, în concordanţă cu specificul disciplinei şi particularităţilor de vârstă ale elevilor.

 

Dacă ai citit Comunicare in lb. romana. Caietul elevului cls.I, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !