Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Bancherul diavolului
  1. Categorie: Alte colectii, Literatura, Oferta saptamanii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Editura: Minerva
  4. ISBN: 978-973-21-1034-8
  5. An aparitie: 2017
  6. Nr. pagini: 340+16 pag color
  7. Format: 145x210
  8. Cod: A476M
  9. Răsfoiește

28,80Lei

Beneficiezi de 40% reducere

48,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

O poveste palpitantă și adevărată despre cel mai mare caz de fraudă fiscală din istoria finanțelor!

Bani. Trădare. Corupție. Răzbunare.

Bradley Birkenfeld avea totul ca bancher privat elvețian care lucra la cea mai mare bancă din lume, UBS, unde mega-bogătașii își ascund milioanele de ochii autorităților fiscale într-o rețea secretă și complexă de conturi cu parolă și companii offshore. Cînd a descoperit că UBS voia să dea vina pe el pentru nesăbuințele clienților, Birkenfeld a denunțat situația guvernului SUA.

Peste 15 miliarde de dolari (și numărătoarea continuă) au fost recuperați pe baza informațiilor fără precedent ale lui Birkenfeld, dar cu toate că Bradley, singur, a demascat cea mai mare schemă de fraudă fiscală din istorie și a zdruncinat cu denunțul lui tradițiile secretului bancar elvețian, Departamentul de Justiție al SUA l-a acuzat de conspirație și Birkenfeld a fost arestat și a ispășit treizeci de luni de închisoare.

Dar Brad a triumfat în cele din urmă. După ce a ieșit din închisoare, și-a luat revanșa când Fiscul american i-a acordat pentru dezvăluirile lui senzaționale o recompensă de 104 milioane de dolari, cea mai mare recompensă din istorie. Acum, în Bancherul diavolului, el ne spune pentru prima dată remarcabila lui poveste.

Dacă ai citit Bancherul diavolului, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !