Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet - Colectia "Carti de colorat pentru adulti"
  1. Categorie: Carti de colorat pentru adulti, Oferta speciala
  2. Tip coperta: brosata
  3. Editura: Aramis
  4. Colectie: Carti de colorat pentru adulti
  5. Nr. pagini: 64+48+48
  6. Format: 23x222

40,18Lei

Beneficiezi de 40% reducere

66,97Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!

Vino în lumea culorilor, a emoţiei şi a copilăriei fiecărei vârste! Colorarea desenelor din cărțile selectate de noi îți oferă o activitate de profundă relaxare, care te va duce într-un spațiu al totalității și al inocenței, dar și al împlinirii artistice.

Mandala constituie un simbol și, totodată, un ritual a cărui origine vine din Hinduism și din Budism și reprezintă Universul. Este o diagramă circulară care păstrează o anumită simetrie și se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având puterea de a atrage spre unitate, spre divin și, în ultimă instanță, spre noi înșine. Vă oferim 64 de mandale.

Motivele florale din această carte de colorat pentru adulți te invită să descoperi revărsarea culorilor adânc ascunse în inima grădinii fermecate. Cu fiecare desen colorat vei descoperi simbolistica nebănuită a motivelor florale. Relaxează-te colorând cele 48 de desene pe care ți le oferim.

Iubitorii de animale vor fi entuziasmați de această galerie de desene originale. Animale fantastice iti ofera 64 de idei salvatoare si poate fi o jucarie plina de umor.

Pachetul contine:


Dacă ai citit Pachet - Colectia "Carti de colorat pentru adulti", postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !