Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet "Intrebari si raspunsuri"
  1. Categorie: Atlase si enciclopedii, Pachete, Oferta speciala
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Editura: Aramis
  4. Colectie: Intrebari si raspunsuri
  5. Nr. pagini: 64+64
  6. Format: 24x30

35,99Lei

Beneficiezi de 40% reducere

59,98Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Comenzi telefonice: 0740 223 223
  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!

Construite pe modelul întrebare-răspuns, enciclopediile Întrebări și răspunsuri: Istorie și Întrebări și răspunsuri: Științe și natură conțin informații de cultură generală structurate cu grijă și ilustrații viu colorate și atent elaborate, care reliefează caracterul științific al informațiilor oferite.

Întrebări și răspunsuri: Istorie
Te invităm într-o călătorie fascinantă care îți va purta pașii prin cele mai importante momente ale istoriei omenirii. Vei fi martor la apariția primelor viețuitoare și a omului, vei cunoaște cele mai de seamă civilizații antice plimbându-te printre templele lor, vei fi părtaș la revoluțiile care au deschis noi ere și epoci, și vei înțelege ce au simțit primii mari inventatori ale căror descoperiri au schimbat lumea pentru totdeauna.

Întrebări și răspunsuri: Științe și natură
Care sunt cele mai vechi forme de viață vegetală? Care au fost primele plante și cum au reușit să supraviețuiască pe uscat? Cum au apărut animalele? Cum respiră un om și ce îl apără de boli? Ce planete fac parte din sistemul nostru solar? Cât de mare este marea? Enciclopedia acoperă informații din biologie, geografie, astronomie, meteorologie, într-un cuvânt, din Știință. Și conține o mulțime de alte întrebări la care îți oferim răspunsuri pentru a afla cum a descoperit știința secretele ascunse ale naturii.

Pachetul contine:

Dacă ai citit Pachet "Intrebari si raspunsuri", postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !