Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Matematica. Manual pentru clasa a III -a (partea I + partea a II-a)
Matematica. Manual pentru clasa a III -a (partea I + partea a II-a){Matematica. Manual pentru clasa a III -a (partea I + partea a II-a)}
  1. Categorie: Manuale scolare dupa clase, Manuale scolare dupa materii
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-706-236-
  4. An aparitie: 2016
  5. Nr. pagini: 72+72
  6. Format: 260x210
  7. Cod: A1185A
  8. Răsfoiește

19,50Lei

Beneficiezi de 25% reducere

26,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!
Varianta digitala partea I poate fi consultata AICI!
Varianta digitala partea a II-a poate fi consultata AICI!
________________________________


Manualul de Matematică pentru clasa a III-a urmăreşte în mod fidel programa şcolară a disciplinei şi înlesneşte învățarea prin simplitatea şi acuratețea predării. Totul este tratat într-un mod cât se poate de atractiv, menit să sprijine procesul didactic prin acțiuni participative care captează atenția şi prin utilizarea de procedee moderne. Matematica este o prezență permanentă în viața noastră de zi cu zi, nu o disciplină abstractă. Propunem o abordare din perspectiva orientării demersului didactic centrat pe competențe, cu accentuarea scopului pentru care se învață.

Prin activități de învățare ancorate în viața cotidiană, manualul nostru aduce un plus de concretețe şi îi sprijină pe elevi să gândească critic asupra problemelor curente.

Învățarea bazată pe elemente din universul copilului îl determină pe acesta să înlăture momentele de îndoială şi să se aplece cu încredere asupra acestei discipline, pe care o va percepe ca pe o cale de dobândire a înțelegerii.

Manualul de Matematică pentru clasa a III-a aprobat prin OMECS 3116/02.02.2016 continuă demersul didactic al manualelor Aramis de Matematică și explorarea mediului pentru clasele I și a II a.

Manualul nu contine CD-uri>
Dacă ai citit Matematica. Manual pentru clasa a III -a (partea I + partea a II-a), postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !