Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a
  1. Categorie: Manuale scolare dupa clase, Manuale scolare dupa materii
  2. Tip coperta: brosata
  3. Editura: Aramis
  4. ISBN: 978-606-009-431-9
  5. An aparitie: 2021
  6. Nr. pagini: 96
  7. Format: 20.5x26
  8. Cod: A1839

34,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Comenzi telefonice: 0740 223 223
  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!

Manualul poate fi RASFOIT  AICI!
Manualul de Arte vizuale și abilități practice, clasa a II-a, apărut la editura Aramis, este semnat de Dumitra Radu și Alina Perțea, cadre didactice cu experiență vastă atât la catedră, cât și în activitatea editorială. Autoarele au urmărit ca manualul să reprezinte un mijloc eficient de lucru atât pentru elevi, cât și un material orientativ prețios pentru cadrele didactice. Manualul este realizat în conformitate cu programa școlară actuală și, prin temele abordate, autoarele încearcă să-i atragă pe elevi pentru a realiza lucrări originale, explorând lumea înconjurătoare.

Manualul este accesibil și atrăgător, elevii putând exersa tehnici de lucru variate, iar prelucrarea cu răbdare și imaginație a diferitelor materiale (naturale sau refolosibile) permite obținerea, prin diferite tehnici de lucru (conturare, decupare, asamblare, lipire, decorare, pictare, hașurare etc.), a unor obiecte decorative deosebite, rolul manualului fiind acela de a-i orienta pe elevi spre obținerea unor lucrări pe care aceștia își vor lăsa amprenta personală.
Manualul tipărit este însoțit de formatul digital, care conține activități multimedia interactive și videoclipuri care susțin procesul de predare-învățare, fiind util și atrăgător pentru elevi, dar și pentru profesori.
Dacă ai citit Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !