Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Limba si literatura romana - manual pentru cls a VII-a
  1. Categorie: Manuale scolare dupa clase, Manuale scolare dupa materii
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-009-188-2
  4. An aparitie: 2019
  5. Nr. pagini: 216
  6. Cod: A1660

44,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Comenzi telefonice: 0740 223 223
  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!

Varianta digitala poate fi consultata AICI!


Planificarea calendaristica poate fi descarcata de AICI!

________________________


Continuând experiența pozitivă, din manualele de clasa a V-a și a VI-a, de abordare în manieră integrată a componentelor: lingvistică, interrelațională, estetică și culturală, manualul de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a abordează aspecte diverse ale temei centrale, Orizonturile lumii și cunoașterii.


Îin cele șase unități de învățare corespunzătoare subtemelor: Școala – primul orizont al cunoașterii, Emoțiile, poezia sufletului, Oameni și obiceiuri, Călătoria de inițiere, Tainele lumii, Valorile mele, valorile celorlalți, domeniile de conținut (comunicare orală, lectură, redactare, elemente de construcție a comunicării, elemente de interculturalitate) sunt abordate integrat, oferindu-se modalități variate de interpretare de text, de valorificare a fenomenului lingvistic în contexte multiple de comunicare.


Metodele diferite de predare-învățare, de la cele tradiționale (explicație, conversație etc.) la cele moderne (metoda cubului, a exploziei stelare ș.a.), dar și subiectele interdisciplinare abordate pe tot parcursul manualului aduc un plus de valoare acestuia.

Varianta digitală a manualului contribuie la dezvoltarea competențelor elevilor, propunând situații de învățare variate, adaptate stilurilor diferite de învățare.

Dacă ai citit Limba si literatura romana - manual pentru cls a VII-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !