Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Intreaba pilotul. Tot ce trebuie sa stiti despre calatoria cu avionul
  1. Categorie: Alte colectii
  2. Editura: Minerva
  3. ISBN: 978-973-21-0974-8
  4. An aparitie: 2011
  5. Nr. pagini: 288
  6. Format: 205x140
  7. Cod: A402M

13,58Lei

Beneficiezi de 40% reducere

22,64Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

În epoca în care marea majoritate a oamenilor par să fie în continuă mișcare, iar timpul este neîndestulător, fie că este vorba despre vacanță, fie că este vorba de deplasări „cu afaceri“, numeroși semeni se tem să zboare cu avionul. "Întreabă pilotul" este o carte menită să atragă atenția, să fie provocatoare și chiar puțin excentrică. Este mai mult decât o colecție de fapte și statistici despre avioane; ea atinge orice subiect, de la aerodinamică și aspecte legate de siguranța zborului, până la particularitățile companiilor aeriene din lume. Scopul acestei cărți este să îndemne oamenii să reevalueze legătura dintre zbor și călătorie.

 Dragostea mea pentru aviația comercială a izvorât din pasiunea de a vedea lumea, și încurajez pe toată lumea să procedeze la fel. N-aș fi străbătut șaptezeci de țări dacă nu aș fi fost pasionat de avioane în primul rând, iar ceea ce stă la baza cărții mele este dorința – pe care cititorii o vor vedea – ca avionul să reprezinte mai mult decât un mijloc de transport incomod. Patrick Smith Ți-e teamă să zbori cu avionul? Ți s-a explicat că suferi de acrofobie, claustrofobie sau agorafobie? Vrei să te vindeci? Vrei să te urci într-un avion lăsând la o parte orice fel de spaime? Citește cartea Întreabă pilotul (Ask the pilot) și vei fi descoperit leacul minune împotriva spaimei de a zbura! Un pilot cu experiență și un scriitor cu umor, Patrick Smith, te învață tot ce trebuie să știi despre călătoria cu avionul.

Dacă ai citit Intreaba pilotul. Tot ce trebuie sa stiti despre calatoria cu avionul, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !