Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


CEASUL STRIGOILOR. Cartea a doua - INIMA TROLULUI
 1. Categorie: Literatura pentru copii, Carti Premii
 2. Tip coperta: cartonata
 3. Traducator: Andrei Covaciu
 4. Editura: Aramis
 5. Colectie: Superaventuri
 6. ISBN: 978-606-009-087-8
 7. An aparitie: 2018
 8. Nr. pagini: 200
 9. Format: 145X215
 10. Cod: A1582
 11. Răsfoiește

25,99Lei

Beneficiezi de 35% reducere

39,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Aventura din Transilvania s-a încheiat, dar șirul aventurilor este abia la început. Creaturile magice sunt răspândite prin toate colțurile lumii. Nu căuta făpturile magice, spune sfatul înțelept din bătrâni. Căci, de le vei găsi, vei regreta. Un sfat bun, dar nu pentru curajoasa Anna și fratele ei Max. Ei nu pot lăsa misterele să rămână mistere, ascunzându-se  sub vălul legendelor și nici creaturile să-și exercite puterea malefică asupra copiilor. Anna şi Max  se află acum în Scoția, unde tatăl lor, Profesorul, trebuie să facă niște cercetări. Locuiesc la un hotel cam ciudat, din apropierea căruia un băiat a dispărut fără urmă. De fapt, totul pare ciudat: împrejurimile și întâmplările, oamenii și purtările lor. Și mai ales podul... Acolo bântuie ceva straniu – sau poate cineva doritor să guste carne de om.

Așa cum se întâmplase și în Transilvania, Max dispare, iar Anna își întețește căutările. E înarmată cu cuțitul vampirilor și înzestrată cu un curaj nebunesc. Cum se va sfârși oare aventura?

 PLĂTEȘTE TAXA DE POD. SÂNGE SAU AUR.

Cine va plăti oare și cu ce: cu sânge sau cu aur? Va reuși binele să învingă răul?

Dacă ai citit CEASUL STRIGOILOR. Cartea a doua - INIMA TROLULUI, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !