Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Inelul corbului
  1. Categorie: Literatura pentru copii
  2. Tip coperta: cartonata
  3. Traducator: Hajnal Bara
  4. Editura: Aramis
  5. ISBN: 978-606-009-208-7
  6. An aparitie: 2019
  7. Nr. pagini: 80
  8. Format: 16.5x24
  9. Cod: A1670
  10. Răsfoiește

13,20Lei

Beneficiezi de 40% reducere

22,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

În noul volum al scriitoarei Judit Berg – distinsă cu premiul József Attila, autoare a numeroase cărți de succes pentru copii –, fantezia se împletește cu realitatea. Noaptea învie cu adevărat animalele care ornează Biserica Matias: garguiele, balaurii, precum și pe Soc, câinele care păzește sarcofagul regal. Acestea nu-și vor recăpăta liniștea somnului de veci dacă nu vor găsi la timp inelul dispărut în marea furtună, pierdut din cioc de corbul bisericii.

Copiii vor fi atrași de aventură și, totodată, vor afla și informații interesante din trecut; vor trece prin coridoare ascunse, își vor face prieteni noi în timp ce vor parcurge harta unei clădiri istorice foarte frumoase.

 

Inelul corbului, de Judit Berg, face parte din proiectul „Aramis Romania Reads with Europe“ (ARRE), care se desfășoară cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul Europa Creativă.

În proiectul ARRE, Editura Aramis și-a asumat dezvoltarea dialogului cultural prin traducerea literaturii de calitate pentru copii și adolescenți, din limbi mai puțin promovate la nivel european.

Marea literatură europeană trebuie să fie accesibilă oricui!


Dacă ai citit Inelul corbului, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !