Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Educatie tehnologica si aplicatii practice cls. a VII-a, manual in lb. maghiara
  1. Categorie: Manuale scolare pentru minoritati
  2. Tip coperta: brosata
  3. Editura: Aramis
  4. ISBN: 978-606-009-242-1
  5. An aparitie: 2019
  6. Nr. pagini: 96
  7. Format: 20.5x26
  8. Cod: A1661M
  9. Răsfoiește

22,50Lei

Beneficiezi de 25% reducere

30,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!
Manual tradus in limba maghiara

Manualul de Educație tehnologică și aplicații practice pentru clasa a VII-a este realizat în concordanță cu actuala programă școlară și oferă o abordare a conținuturilor într-un mod practic și atractiv, stimulând dorința elevilor de a studia și explora domeniile propuse. Este structurat pe patru unități de învățare, corespunzătoare materialelor studiate: materiale textile, materiale lemnoase,materiale metalice, un material la alegere. Unitatea de învățare este constituită din:
activități specifice de actualizare a cunoștințelor aferente materialului studiat, sugestii de proiecte, proiectul unității de învățare, etapele de realizare a proiectului, ateliere de creație cu activități variate, care se regăsesc în cadrul fiecarei lecții, teme de portofoliu, teste de evaluare orientative, lectii de recapitulare/evaluare etc. Varianta digitală a manualului, prin imaginile, videoclipurile selectate și realizate, jocurile interactive pe care le pune la dispoziția elevilor și a profesorilor completează conținuturile din manual. Secvențele filmate prezintă în special operațiile tehnologice de obținere a unui produs din materialele învățate. Exercițiile interactive oferă elevilor posibilitatea de a rezolva aplicațiile din manual, de a se autoevalua și corecta.
Dacă ai citit Educatie tehnologica si aplicatii practice cls. a VII-a, manual in lb. maghiara, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !