Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Educatie tehnologica si aplicatii practice cls a V-a
  1. Categorie: Manuale scolare dupa clase, Manuale scolare dupa materii
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-706-625-8
  4. An aparitie: 2017
  5. Nr. pagini: 112
  6. Format: 260x205
  7. Cod: A1441
  8. Răsfoiește

29,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Lecțiile sunt concepute sub forma unui scenariu didactic, pornind de la rubrica Ce știm? în care se actualizează cunoștințele dobândite anterior, suport pe care se construiesc noile conținuturi. Rubrica Ce vom învăța? sintetizează punctual unităţile de conţinut, formulate ca întrebări-ancoră. Rubrica Observăm, discutăm, explicăm! propune situaţii şi metode esenţiale de tipul: studiu de caz, problematizare, dezbatere, aplicație practică, repere semni fi cative pentru înțelegerea noilor conținuturi prezentate alternativ în secțiunea Citim și aflăm!. Fiecare lecție conţine un Dicționar, curiozități și informații la rubrica Știați că. Ideile şi conţinuturile principale sunt sintetizate în secțiunea Rețineți.

 Lecțiile din manual sunt organizate în cinci unități de învățare pentru care sunt precizate activitățile de învățare adecvate, aplicațiile și proiectele necesare pentru dobândirea competențelor generale și specifice. Fiecare unitate de învățare se finalizează cu o recapitulare organizată prin intermediul aplicațiilor practice şi proiectelor specifice și cu un test de evaluare sumativă, cu grila de autoevaluare aferentă itemilor formulaţi. 
Dacă ai citit Educatie tehnologica si aplicatii practice cls a V-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !