Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Educatie muzicala, manual pentru clasa a V-a
  1. Categorie: Manuale scolare dupa clase
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-706-629-6
  4. An aparitie: 2017
  5. Nr. pagini: 96
  6. Format: 260x205
  7. Cod: A1437
  8. Răsfoiește

24,99Lei

Stoc epuizat

PRODUS INDISPONIBIL


• Prezentarea impecabilă a conținutului: imaginile și materialele audiovideo susțin foarte bine textul, în conformitate cu noua programă școlară pentru clasa a V-a. 
• Prezentarea originală și atractivă: aproape fi ecare lecție debutează cu dialoguri între compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart și Viorel sau Viorel și Adela, elevi în clasa a V-a. 

Autorii s-au străduit să evite abordarea monotonă și aridă a problemei muzicale, introducând o notă de umor și relaxare. Cum altfel ar putea fi percepută imaginea lui Mozart luând startul în poziția specifi că unui performer sportiv al probei de viteză, Usain Bolt, sau Mozart prestidigitator ori Mozart jucând o sârbă cu copiii și tot felul de alte ipostaze în care apare marele compozitor în visele lui Viorel. 

Fiecare problemă muzicală este exemplifi cată prin cântece atent alese și create, unele fi ind nou propuse. Toate cântecele au darul de a-i încânta atât pe profesori, cât și pe elevi.

Vă garantăm
• Excepționala calitate a con ți nutului 
• Competența recunoscută a au to rilor 
• Ținuta grafi că de excepție

Contine CD cu editia digitala a manualului.

Dacă ai citit Educatie muzicala, manual pentru clasa a V-a, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !