Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Bancherul diavolului. Necenzurat
 1. Categorie: Alte colectii, Oferta saptamanii
 2. Tip coperta: cartonata
 3. Traducator: Lucia Verona, Bogdan Hrib
 4. Editura: Minerva
 5. ISBN: 978-973-21-1081-2
 6. An aparitie: 2020
 7. Nr. pagini: 392
 8. Format: 15x22
 9. Cod: A515M
 10. Răsfoiește

45,49Lei

Beneficiezi de 30% reducere

64,99Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

 • Comenzi telefonice: 0740 223 223
 • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 149 lei!
Lansarea cartii poate fi vizionata AICI: https://vimeo.com/483061144 
---------------------------------------------------------------------------

Bancherul Diavolului. Necenzurat este ediția revizuită și adăugită a cărții Bancherul Diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian; conține, în plus față de ediția anterioară, numeroase informații și dezvăluiri noi!

„Ticăloșii nu vor mai dormi liniștiți niciodată!“
– JULIAN ASSANGE, FONDATOR WIKILEAKS


Bani. Trădare. Corupție. Răzbunare.
O poveste adevărată și plină de suspans despre cea mai mare fraudă fiscală din istoria finanțelor.
Un thriller real – ocazia fascinantă de a privi în spatele scenei industriei secretului bancar elvețian. O declarație dură despre un sistem juridic corupt.

Bradley Birkenfeld a avut totul ca bancher privat care lucra pentru cea mai mare bancă din lume, UBS, unde bogații își ascundeau milioanele de ochii autorităților fiscale, într-o complexă rețea secretă de conturi fără nume și companii offshore. Când a descoperit că UBS plănuia să îl scoată pe el țap ispășitor pentru fărădelegile clienților lor, Birkenfeld a pus în alertă guvernul SUA.

Peste 25 de miliarde de dolari (momentan) au fost recuperate pe baza informațiilor fără precedent furnizate de Birkenfeld, dar chiar dacă Bradley, pe cont propriu, a scos la lumină cea mai mare schemă de evaziune fiscală din istorie și a distrus tradițiile secrete ale băncilor elvețiene prin activitatea lui ca avertizor de intergitate, Departamentul de Justiție a încercat să-l scoată vinovat și să-l reducă la tăcere. L-au acuzat de conspirație și Birkenfeld a fost arestat, fiind apoi închis timp de treizeci de luni.

Dar Brad a învins. După ce a ieșit din închisoare, a fost răzbunat când Fiscul i-a acordat o recompensă de 104 milioane de dolari pentru aceste informații bombă, cea mai mare recompensă din istorie. Acum, în Bancherul Diavolului. Necenzurat, el își spune remarcabila poveste adevărată!


„Aceasta este, probabil, cea mai bună carte care demască infracțiuni la nivel corporatist scrisă vreodată.“
CORPORATE CRIME REPORTER

Dacă ai citit Bancherul diavolului. Necenzurat, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !