Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


 Atlas scolar de geografie
  1. Categorie: Atlase scolare, Atlase si enciclopedii
  2. Editura: Aramis
  3. ISBN: 978-606-009-015-1
  4. An aparitie: 2019
  5. Nr. pagini: 64
  6. Format: 20.5x28.5
  7. Cod: A1656
  8. Răsfoiește

17,25Lei

Beneficiezi de 25% reducere

23,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

Atlasul de geografie reprezintă un instrument didactic absolut necesar înțelegerii și aprofundării cunoștințelor dobândite la disciplina geografie, alături de manualul școlar.

• Este o lucrare originală, nu atât prin tematica prezentată, cât, mai ales, prin modalitatea de prezentare, care respectă programa școlară la această disciplină.

• Atlasul oferă un suport deosebit din punct de vedere calitativ şi al conţinutului, atât la orele de geografie, cât şi pentru studiul individual al elevilor, prezentând caracteristici de excepţie.

• Formatul lucrării (A4) ușurează folosirea acesteia de către elevi și cadrele didactice.

• Pentru profesori și elevi, atlasul de față are funcția unui instrument curricular, urmând fidel programa școlară. Prin calitatea informațiilor și reprezentarea cartografică deosebită, își propune să acopere un gol informațional în domeniul geografiei școlare.

• Pe lângă hărțile fizice și cele politice, atlasul oferă informații actuale de interes general referitoare la: densitatea populației, rata natalității și mortalității, speranța de viață la naștere, populația urbană și marile aglomerări urbane, problemele mediului înconjurător, turismul mondial, indicele dezvoltării umane etc.
Dacă ai citit Atlas scolar de geografie, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !