Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet ORIGAMI
  1. Categorie: Pachete, Oferta speciala
  2. Tip coperta: capsata
  3. Editura: Aramis
  4. Colectie: Origami

23,40Lei

Beneficiezi de 40% reducere

39,00Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!

Origami este o străveche artă japoneză bazată pe plierea și împăturirea hârtiei pentru a modela animale, plante sau alte tipuri de forme.

Editura Aramis îți oferă numeroase idei pe care să le pui chiar azi în practică împreună cu copilul tău:

Peisaje Origami

Alte peisaje Origami

Aceste cărți, care conțin figurine detașabile, planșe pentru colorat și hârtie pentru Origami, îi inițiază pe copii în arta împăturirii hârtiei. Rezultatul: peisaje inedite, viu colorate, realizate chiar de copilul tău! Ai nevoie doar de lipici și creioane colorate.

Origami pentru copii 1
Urmând pas cu pas instrucțiunile, copilul tău va învăța cum să construiască figurine Origami. Îți propunem 18 modele, de la pahar de hârtie, evantai, rățușcă până la broscuță, lebădă și morișcă. Cartea conține hârtie pentru Origami.

Super Origami 1
Super Origami 2

Origami, acest amestec de artă și geometrie, va provoca atât creativitatea cât și curiozitatea copilului tău. Vei vedea cu surprindere cum din mâinile sale vor ieși forme deosebite: dragoni, cocoși, dinozauri, lebede, clopoței și multe altele. Cărțile conțin hărtie și origami cu imagini.

Pachetul contine:Dacă ai citit Pachet ORIGAMI, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !