Comenzi telefonice
intre orele 9:00 - 16:00

0740 223 223


Pachet  "Povesti care modeleaza caracterul copiilor"
  1. Categorie: Pachete, Oferta speciala
  2. Tip coperta: capsata
  3. Editura: Aramis
  4. Colectie: Povesti care modeleaza caracterul copiilor
  5. Nr. pagini: 24+24+24+24+24+24
  6. Format: 21x28

37,85Lei

Beneficiezi de 40% reducere

63,08Lei

produse in stoc 1

PRODUS DISPONIBIL

  • Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 lei!
POVEȘTI CARE MODELEAZĂ CARACTERUL COPIILOR conține texte scrise de Alina Perțea, un psihopedagog experimentat și conștient că prin lectură poate influența comportamentului copiilor și îi poate ajuta să se exprime și să-și gestioneze comportamentele în viața de zi cu zi.

Politețea - Trei povești, trei întâmplări, una despre îngânfare, alta despre un stilou pierdut și ultima despre o glumă, nu tocmai bună. Ce au în comun? morala de la finalul fiecăreia. Eu vă spun doar atât: Cu umor și politețe, poți obține ușor orice victorie!

Mulțumesc! – Trei situații relatate sub forma unor povești cu morală, spuse pe înțelesul copiilor: Cadoul, Nava spațială, În vizită îi pun pe copii în situația de a conștientiza că, deși nu-și doresc să rănească pe nimeni, adeseori, uită să răsplatească cu un simplu MULȚUMESC!

Îmi pare rău! – Orice părinte își dorește să dezvolte personalitatea copilului său și ca acesta să ajungă un adult încrezător. Meciul, La plajă și La rând prezintă trei întâmplări care îi dezvăluie copilului cum să repare o greșeală accidentală, spunând îmi pare rău!

Cum îți faci prieteni – Îți poți face prieteni ușor dacă vă gasiți interesese comune și modalități plăcute de a vă petrece timpul împreună. Cum? Află citind o carte cu mult tâlc!

Loialitatea - Fiecare povestioara ii invata pe copii sa aiba incredere in ei si sa actioneze corect in fiecare zi din viata lor.

Prudența Toate povestile au cate o morala care ajuta copiii sa-si creeze un caracter si principii puternice despre onestitate, incredere, generozitate, dragoste si alte valori. Este o serie minunata, care furnizeaza invataminte valoroase si care va fi cu siguranta utila copiilor.
Dacă ai citit Pachet "Povesti care modeleaza caracterul copiilor", postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre carte
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !